Loading...
Loading...

SUDI2 KAN LE FRIENDS !!!!!

Welcome to my *seadanya* konon ala2 ENglish CouNtry cottage style ni.....
Lets share our sweet moment together2 ....
Enjoy your visit Friends !

JOM SEMBANG .....


ShoutMix chat widget

Saturday, May 8, 2010

ProSES peNAmbahbaikan sudut di dapur ku....



Lama tak update blog kita ni... sebenarnye lately ni kita ketandusan idea dan kekontangan cerita2 yg hapenning utk dikongsi bersama frens semua....

De sikit pic kat dalam camera...try le upload...so layan le ye...

koleksi tin kita yg semakin bertambah.....selambak ! hehehehe

Thursday, April 1, 2010

Aktiviti time SeNGaL....





SALAM semua ..sebenarnya JaJa ketandusan cerita dan kekontangan idea utk diwar-warkan dalam N3 kali ni....

Cuma sesekali ingin berkongsi rasa dengan aktiviti2 yg JaJa selalu lakukan time2 seNGaL macam skg ni...hihihiii time agak stress dgn beban tugas sebagai pendidik dan @ de same time menggalas tggungjawab sebagai 'pelajar senja'....cukup payah...cukup sukar ...namun Jaja pasrah demi seulas senyum akan secangkir kepuasan bersama sebuah kejayaan dalam kehidupan ....Aduhhhhh !!!!!!

Monday, March 22, 2010

StRAWberRY Moment....


Cuti sekolah kali ni JaJa agak bc menguruskan hal anak2 tusyen maklumle tahun ni dua org anak JAJA akan menghadapi BIG ExaM ..UPSR n PMR ....Eqeen n Aqib ...
Syasya pulak sikecik tu de plak training for her konnsert KONVO tadika Al-Huda Jalan Kampar...Melayan aktiviti anak2 cuti kali ni membataskan holiday kami sekeluarga ...Tambahan pula , JAJa de banyak assignment yg perlu dibereskan.....Alhamdulillah anak2 pun begitu memahami kesibukan mummy....LUv uall muahhhh !

Dik kerana Kesian kat anak2....akhirnya JAjA n my bloved hubby bersetuju untuk ke DEstinasi pilihan kami ...dan dipersetujui oleh anak2 juga....

Meh le layan a few pics of StrawbeRRy MOment .....